ISÁK Albumturne 2021

5. februar 2021

 

Sami Music Week er glad å annonsere konsert med bandet ISÁK som er tilbake til Alta i forbindelse med sin albumturne. ISÁK opptrer på Studenthuset City Scene på fredag 5 februar.

ISÁK Albumturne 2021

 

Sami Music Week er glad å annonsere konsert med bandet ISÁK som er tilbake til Alta i forbindelse med sin albumturne. ISÁK opptrer på Studenthuset City Scene på fredag 5 februar.

Fjoråret var travelt for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán», til strålende kritikker og spilte konserter over hele landet. Det sikret dem nominasjon for «Årets nykommer» på P3 Gull 2019. I år har de brukt tiden i studio, og kunne tidligere i år røpe at deres neste album er like rundt hjørnet.

– Vi gleder oss til å vise hva vi har jobbet så hardt med det siste halvåret. Det er rimelig episk, om jeg får si det selv, sier Ella.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. På forrige albumturne spilte ISÁK en rekke utsolgte konserter fra nord til sør, etterfulgt av en sommer med over 20 festivaler.

2020 kunne dermed ikke blitt en større kontrast siden livebransjen fullstendig stoppet opp i vår. Men det har gitt bandet et enormt savn etter å spille livekonserter:
-Det går ikke an å beskrive hvor mye vi har savnet å spille konserter! Vi gleder oss derfor helt vilt til å gjøre det vi er aller best på – å løfte taket og få publikummet til å synge og danse med oss, sier vokalist Ella Marie.

ISÁK har i høst sluppet tre singler – «Ain Du», «I`ll Do My Best», og «Son». På nyåret slippes bandets andre album.

Konserten starter kl. 21.30 på fredag 5 februar men dørene i lokaler åpnes allerede kl. 20.00. På grunn av smittevernsrestriksjoner er max kapasitet på Studenthuset City Scene er 50 gjester, og det er ikke lov til å slippe inn nye gjester etter klokken 22:00.

Konsertbilletter er lagt ut for salg! Følg linken under.

Det vil være mulig å reservere bord for grupper - så ta gjerne kontakt via Messenger eller send epost til voie@studenthusetcity.no . Reserverte bord holdes av til klokken 21:00.

Vi oppdaterer vår publikum om endringer i smittevernrestriksjoner til enhver tid.

 

Hold deg oppdatert på Helsedirektoratets - Koronavirus beslutninger og anbefalinger.

 

Dato: Fredag, 5 februar, kl. 21.30

Sted: Studenthuset City Scene

Billetter

Bures boahtin!!!

 

Bilde av: Mads Suhr Pettersen 

 

 

 

Forfatter:     Opprettet: