11. februar 2023

11. februar 2023

 

Syns du det virker spennende å jobbe med musikk? Sami Music Week inviterer til fagdag for musikkbransje og lyttesessjon Arctic Song Lab på lørdag 11. februar. 


Fagdag musikkbransje og lyttesessjon Arctic Song Lab.

Syns du det virker spennende å jobbe med musikk?

Noen har lyst å være frontfigur, mens andre igjen har lyst å ha en rolle som bakmann (skrive låter, tekster, arrangere musikk osv).

Spørsmål som ofte dukker opp er bla.: Hvordan skal jeg tjene penger, hvordan jobber jeg sammen med andre og hvordan deler vi på rettighetene når man er flere, når bør jeg signere avtaler f. eks med et forlag, hva er et forlag? Og om det finnes tilskuddsordninger for de som jobber med å lage musikk?

Dette og mange andre spørsmål vil du få svar på lørdag 11. februar, kl. 10:00 -13:00 - fagdag musikkbransje og lyttesessjon Arctic Song Lab på Thon Hotel Alta (konferanseavdeling).

Her vil du få møte hyggelige representanter fra NOPA, TONO og FONO som du kan stille spørsmål til eller ha individuelle samtaler med.

Arrangør – Sami Music Week i samarbeid med NOPA, TONO og FONO.

Arrangementet er gratis or åpen for alle som jobber eller er interessert i å jobbe med musikk enten som artist, låtskriver, komponist, tekstforfatter osv.

Følg med, informasjonen oppdateres fortløpende.

Arrangementet er gratis.

 

Bures boahtin!

ASL Logo bw lowres

Forfatter:     Opprettet: