10. februar 2023

10. februar 2023

 

Mange har prøvd, men ingen har klart å levere fest og god stemning på samme nivå som Rolffa. De som har vært på en Rolffa-konsert vet hva det betyr. Topp stemning fra ende til annen med Finnmarks ubestridte partygarantister. 

Mange har prøvd, men ingen har klart å levere fest og god stemning på samme nivå som Rolffa på lenge. Så da var det på det rene at 2021 ble året der Rolffa endelig gjorde et comeback, og tok tilbake sin plass som Finnmarks ubestridte partygarantister. 

Det nå legendariske Finnmarksbandet Rolffa har siden den forsiktige oppstarten rundt år 2004 havnet inn i veldig manges hjerter. Bandet kickstartet karrieren med låta «Partyjoik», som i senere tid har blitt beskrevet som «Finnmarks nasjonalsang», og nylig ble gjort heder på av Staysmann, som gav ut sin egen 2022-versjon.

De siste syv-åtte vintrene har Rolffa derimot vært i hi, uten å foreta seg spesielt mye. Bandmedlemmene har vært opptatt med familielivets første år og frontmann Rolf Amundsen har i tillegg produsert album i andre prosjekter og for andre artister. 

Men nå er bandet aktuell med ny musikk. I 2021 kom singlene “Uvær og «Fin». Og i kulissene jobbes det med flere singelutgivelser, og ikke minst et nytt album i løpet av første halvdel av 2022. 

Men før dét trenger vi en skikkelig joikekveld! Og det mer enn aldri før! De som har vært på en Rolffa-konsert vet hva det betyr. Topp stemning fra ende til annen med låter som Partyjoik, Toppløs, E du med? og Hjerteknuser.

 

Arrangør - HedlineArts sort png 002

 

Sted: Studenthuset City Scene

Billetter - klikk her

Bures boahtin!!!

NGi9fhck

Bilde av: Rino Engdal

Forfatter:  Olga Solyanik    Opprettet: